“Şimdiki sandalyesini dışarıda çok rahat kullanamadığı için, bu destek bize çok iyi geldi”

Islamic Relief olarak her daim önceliğimiz, ihtiyaç sahiplerinin temel gereksinimlerine cevap verebilecek nitelikte projeler yürütmek ve onların gündelik hayatlarına çeşitli kolaylıklar sağlamak. Bu kapsamda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile ortak bir çalışma yürüttük.

Çalışmamızda ilk adım olarak 10 adet manuel tekerlekli sandalye, yeni sahipleriyle buluşturuldu.

Yakın zamanda 30 adet akülü sandalye de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

19 yaşına henüz girmiş olan Zeynep, annesi Gülsüm ile birlikte yeni sandalyesini almak için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nde yapmış olduğumuz etkinliğimize katıldılar. Annesi, bir önceki gün Zeynep’in doğum günü olduğunu, buraya gelmenin onun için güzel bir değişiklik olduğunu söyledi. Eğitimine devam eden Zeynep, artık daha özgür bir şekilde hareket edebilecek.

Projemizin devamında sahiplerine ulaştıracağımız akülü sandalyelerin de sahiplerine ulaşarak hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmasını planlıyor, çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

© 2023 Islamic Relief Türkiye - Vakfımıza, T.C. İstanbul Valiliği’nin 13.01.2023 tarih ve 364720 sayılı olurlarıyla Türkiye genelinde bir yıl boyunca yardım toplama izni verilmiştir.